Korlátozza a személyes ügyfélfogadást a hulladékos szolgáltató – de ingyenesen szállítja ki a kukákat, zsákokat

Az MTKSZ Nonprofit Kft. ügyvezetőjeként kérem az Ügyfeleinket, hogy az Önök és a kollégáim egészségének megóvása érdekében az ügyfélszolgálatunkat telefonon, vagy e-mailben keressék fel, személyesen ne látogassák. Aki semmiképpen nem tudja ezt megoldani, a korlátozott időszakokban megteheti (H, K, P: 8-12, Sze: 12-16), de ekkor is kérjük, a www.mtksz.hu portálon, vagy telefonon szíveskedjen előzetesen időpontot foglalni. Annak érdekében, hogy minél több ügyet online tudjunk intézni, 2020.03.20-tól bővítettük a szolgáltatásainkat. Már nem kell befáradnia hozzánk, ha zsákot vagy kukát vásárolna, vagy ha szelektív edényt igényelne.

Ennek menete a következő március 20-tól a teljes szolgáltatási területen:

  • e-mailben (ugyfelszolgalat@mtksz.hu vagy info@mtksz.hu) vagy telefonon (85/630-290) jelzi nekünk igényét a szükséges eszközre,
  • a kollégáim bekérik a pontos ügyféladatokat (ezek: az előfizetői adatok, telefonos és e-mail elérhetőség, ha számla készül: a fizetési mód), és kiküldik a megadott elektronikus elérhetőségre a szükséges kitöltendő dokumentumokat, vagy a számlát,
  • a kitöltött dokumentumokat, vagy a számla befizetésének bizonylatát elektronikusan visszaküldheti a részünkre, és a kollégáim a megadott szolgáltatási helyszínre kiszállítják a barna, vagy szürke színű zsákokat, vagy a kért hulladékgyűjtő edényeket. A kiszállítás időpontját mindenkivel egyedileg egyeztetjük.
  • Készpénzes fizetés esetén: a céges formaruhában, kesztyűben és maszkban érkező kollégánk csak pontos összeget fogad el, ezt kérjük előre előkészíteni. Kizárólag a tőlünk megrendelt és a velünk egyeztetett időpontban kiszállított eszközöket fizesse ki; a kollégáink csak az Önnel megbeszélt időpontban érkezhetnek.

Kérem, működjenek együtt velünk; mi jelentős plusz terhet vállalva vigyázunk Önökre, Önöknek elég egy telefonhívás, vagy az elektronikus üzenetet elküldeni.

Köszönöm felelős hozzáállását:
MTKSZ Nonprofit Kft. Krajczár Ibolya ügyvezető

Vélemény, hozzászólás?