Zöldhulladék elszállítás regisztráció

A zöldhulladék házhoz menő rendszerű, díjmentes elszállításának lehetőségét 2024. évtől biztosítjuk minden, a hulladékgazdálkodási közszolgáltatásba bevont, aktív szerződéssel rendelkező lakossági ügyfelünk részére előzetes regisztrációt követően. Figyelem! Marcali és Kéthely településeken nem szükséges regisztrálni, társaságunk a gyűjtést házhoz menő rendszer keretében e két településen regisztráció nélkül is biztosítja.

A kijelölt gyűjtőpontok regisztráció nélkül is igénybe vehetők továbbra is, de a regisztrált ügyfelektől a zöldhulladékot a meghirdetett időpontokban az ingatlan elől is elszállítjuk. Minden gyűjtési időpont alkalmával lehetőséget biztosítunk a regisztrációra, ezáltal a házhoz menő rendszerű zöldhulladék-gyűjtés igénybevételére.

Kihelyezhető zöldhulladékok: faág, fanyesedék, fűkaszálék, vágott virágok, falevél.
Az ágakat (maximum 7-10 cm vastagságig), összekötve kis kötegekbe (maximum 150 cm hosszú), a falevelet, virágot és egyéb apró zöldhulladékot ép és zárt az ügyfélszolgálaton vásárolható 120 literes űrméretű, lebomló zsákban helyezzék az ingatlanok elé, jól látható helyre, az úttest szélére legkésőbb a megjelölt napon reggel 07:00 óráig.

Tilos kihelyezni: gyökérzetet, tuskót, vastag ágakat/törzseket, földet.

A nem megfelelő formában kihelyezett zöldhulladékot (pl. a nem kötegelt gallyat), vagy a zöldhulladéknak nem minősülő hulladékot társaságunk nem szállítja el, annak a közterületről történő elszállításáról az ingatlanhasználónak kell gondoskodnia. Szintén az ingatlanhasználó köteles arról a zöldhulladékról gondoskodni, amely a késői (reggel 7 órát követő) kihelyezés miatt az elhaladt gyűjtőjárat nem tudott elszállítani.

Kérjük amennyiben az előre regisztrált időpontokban mégsem kívánja kihelyezni zöldhulladékát, szíveskedjen ezt Társaságunknak jelezni a ugyfelszolgalat@mtksz.hu e-mail címen legkésőbb a szállítási időpontot megelőzően 1 munkanappal. Amennyiben ezt egymás után 2 alkalommal nem teszi meg és nem helyez ki a zöldhulladékot, úgy előzetes értesítés nélkül a további jelentkezések automatikusan törlésre kerülnek rendszerünkből.

Köszönjük, hogy igénybe veszi szolgáltatásunkat: MTKSZ Nonprofit Kft. Szállítás

Zöldhulladék elszállítás regisztrációs űrlap